https://www.high-endrolex.com/18 Hajdúszoboszlót előszeretettel választják Romániából is - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Hajdúszoboszlót előszeretettel választják Romániából is

A Hajdú-Bihar vármegyei fürdőváros igen kedvelt úticél a turisták körében – most azonban kiderült, a Romániából érkezők száma is jelentősen megnőhet.

Sokan foglalnak szállást Hajdúszoboszlóra a Romániából érkező vendégek közül is. A Hajdú-Bihar vármegyei fürdőváros nagyon kedveltnek számít a belföldi és külföldi turisták körében egyaránt.

Az érdeklődés azonban még fokozódhat iránta, tekintve, hogy nemrég egy romániai szállásfoglaló portál, a Travelmini beintegrálódott a Szállás Group-ba – tudatta az MTI.
 
Még több vendégre lehet majd számítani Hajdúszoboszlón
Még több vendégre lehet majd számítani Hajdúszoboszlón

A technológiai és szervezeti összeolvadás azzal járhat, hogy a román-magyar turisztikai forgalom megnő, s Hajdúszoboszló már így is kedvelt úticél a Romániából érkező vendégek számára.

A fejlesztésnek köszönhetően immár Romániában 7500 szálláshelyből válogathatnak a magyarok, míg a romániaiak 17 ezer szállást érhetnek el az oldalon keresztül.

A szomszédos országból nagyon sokan látogatnak Kelet-Magyarországra, s elsősorban Gyula, Hajdúszoboszló, Budapest, Nyíregyháza, Szeged és Makó szállásait keresik – írta meg az MTI.

Fotó: Facebook.com/hungarospa.hajduszoboszlo

B.A.
https://www.high-endrolex.com/18